Număr record de comenzi pentru noul Insignia

Noul Insignia este propulsat de o gamă de motoare diesel ...

Număr record de comenzi pentru noul Insignia Număr record de comenzi pentru noul Insignia

La mai puţin de un an de la începerea vânzărilor, Opel a primit deja peste 100.000 de comenzi din toată Europa pentru noul Insignia. Fabricat în Germania, la uzina din Rüsselsheim, noul vârf de lance, Insignia este disponibil în trei versiuni de caroserie: cinci uşi  - Grand Sport, station wagon - Sports Tourer şi Country Tourer.

Noul Insignia este propulsat de o gamă de motoare diesel şi pe benzină cu patru cilindri, supraalimentate, având o cilindree între 1,6 şi 2,0 litri, în combinaţie cu transmisiile manuală cu şase trepte sau automată cu şase şi opt trepte. Cele mai puternice motoare diesel şi pe benzină pot fi echipate şi cu sistemul inovator de tracţiune integrală cu vectorizarea cuplului.

GALERIE FOTO

Nouă din zece autovehicule Insignia comandate până acum sunt echipate opţional cu cel mai performant sistem de infotainment, Navi 900 IntelliLink. Sistemul de navigaţie integrat este prevăzut cu un ecran tactil color capacitiv de 8". Navi 900 IntelliLink este compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto, aducând astfel conţinutul smartphone-urilor la bordul autovehiculului. Dacă este instalat la bord sistemul OnStar, smartphone-urile pot fi conectate şi la hotspot-ul Wi-Fi 4G/LTE puternic al autovehiculului – de exemplu, pentru streaming audio online perfect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.