Numărul de înmatriculare retractabil

Dacă vrei să călătoreşti incognito, kit-ul special al celor de la Autoloc care constă într-un sistem retractabil al numărului de înmatriculare este cel mai potrivit gadget pentru maşina ta.

Numărul de înmatriculare retractabil Numărul de înmatriculare retractabil
Kit-ul special de la Autoloc este activat de o telecomandă care la apăsarea unui singur buton, numărul de înmatriculare se retrage. Acesta mai poate fi conectat la motorul maşinii ca atunci când vrei să parchezi, numărul de înmatriculare al autovehiculului să se retragă automat.

Potrivit celor spuse de cei de la Autoloc, acest sistem de retractare al numărului de înmatriculare a fost creat special pentru maşinile expuse în saloanele auto sau atunci când autovehiculul tractează o remorcă.

Kit-ul Autoloc poate fi folosit pe orice tip de maşină, are garanţie pe viaţă şi poate fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 98 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.