Nurburgring Taxi: Jaguar XJ Supersport V8

Producătorul britanic, Jaguar, a luat exemplu de la celebrul "Ring Taxi" de la BMW şi a creat propriul model cu care pasionaţii pot face o plimbare pe faimosul circuit Nurburgring.

Nurburgring Taxi: Jaguar XJ Supersport V8 Nurburgring Taxi: Jaguar XJ Supersport V8

În caz că nu sunteţi familiarizaţi cu faimosul "Ring Taxi", aflaţi acum că acesta este un BMW M5 E60 propulsat de un motor V10 de 507 CP cu care pasionaţii pot face un tur al circuitului Nurburgring. Constructorul britanic, Jaguar, a creat un model asemănător având la bază limuzina de lux, XJ. Jaguar XJ Supersport V8 este dotat cu un propulsor V8 de 5,0 litri ce produce ajutat de un compresor mecanic 503 CP. Limuzina britanică poate atinge viteza de 280 km/h şi condusă pe cel mai celebru circuit auto din lume de un pilot experimentat poate produce senzaţii greu de egalat.

Ring Cab poate atinge viteza de 280 km/h

Oficialii Jaguar afirmă că "Ring Cab" a fost dezvoltat la centrul de cercetare de la Nordscheife şi scopul său este să demonstreze performanţele dinamice ale modelelor constructorului englez. Frank Klaas, şeful relaţiilor cu presa de la Jaguar afirmă că XJ Supersport V8 este surprinzător de agil pentru o limuzină de clasă mare şi produce senzaţii asemănătoare unui model supersport.

Din motive de siguranţă, Jaguar XJ Supersport V8 a fost dotat cu scaune de competiţie cu centuri în patru puncte şi cu o cuşcă de protecţie. În ceea ce priveşte modificările exterioare, acesta a fost vopsit într-o culoare gri mat, nanţă ce nu se găseşte în catalogul producătorului britanic.

Din motive de siguranţă au fost montate scaune sport şi o cuşcă de protecţie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.