O Acura Integra Type R a fost ascunsă în spatele unui zid timp de 10 ani

Autor: Marius Vișan 04 apr. 2019 Știri auto

Modelul Acura Integra Type R produs în anul 2001 devine unul dintre cele mai căutate automobile de pe piaţa colecţionarilor. Hatchback-ul produs în ediţie limitată este apreciat pentru manevrabilitatea sa deosebită şi pentru legendarul motor cu 4 cilindri VTEC de 1.8 litri, de 195 CP. 

Proprietarul canadian al unui astfel de exemplar a fost atât de preocupat să-l păstreze într-o stare cât mai bună încât l-a sigilat timp de 10 ani în spatele unui zid de placaj, într-un hambar. Bărbatul ţinea atât de mult la maşina sa încât a ascuns-o pentru a nu fi văzută sau condusă de nimeni.

Se pare că a făcut o treabă destul de bună. În poză se poate observa că maşina este păstrată într-un spaţiu curat şi iluminat, ascunsă în spatele unui perete.

Maşina are 82.000 de mile pe bord (aproximativ 131.966 de km), iar proprietarul o vinde pe eBay, cu un preţ de 30.000 de dolari americani (aproximativ 26,700 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide