O angajată BancPost a intrat cu maşina în vitrina unei sucursale BRD - FOTO

Evenimentul s-a întâmplat în zona ...

O angajată BancPost a intrat cu maşina în vitrina unei sucursale BRD - FOTO O angajată BancPost a intrat cu maşina în vitrina unei sucursale BRD - FOTO

O angajată BancPost Arad a intrat cu maşina în vitrina unei sucursale BRD. Evenimentul s-a întâmplat în zona UTA, atunci când şoferiţa, dorind să plece de pe loc, a uitat că schimbătorul de viteze se afla în treapta I. Conducătoarea auto a apăsat pedala de acceleraţie şi maşina s-a izbit de geamul unităţii bancare. În urma incidentului, şoferiţa a fost amendată cu 580 de lei pentru neatenţie în conducere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.