O bestie mică: Fiat 500 by Aznom, Motore Centrale R230

Motore Centrale R230 este o bestie care are la bază un Fiat 500 Abarth, iar motorul este montat central şi dezvoltă 227 CP.

Tunerul italian Aznom în colaborare cu Lucarelli-Monza au dezvoltat Motore Centrale R230. Maşina are montat un propulsor central de 1,4 litri capabil să dezvolte 227 CP şi in cuplu motor de 330 Nm. Spre deosebire de maşina de serie, această bestie are tracţine spate şi atinge 100 km/h în doar 4,7 secunde, iar viteza de top este de 240 km/h.

Tunerul va dezvota şi o versiune pentru circuit, R280 Pista, italienii promiţând o putere de 280 CP. Iar maşina va cântării aproximativ 950 kg, ceea ce garanteatză o acceleraţie de la 0 la 100 km/k în doar 3,9 secunde şi o viteză maximă de 260 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.