O chinezoaică nervoasă face praf un Jaguar XF pentru un motiv banal | FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 mai 2016 Știri auto

 


Pe cât de enervant este atunci când cineva te blochează în timp ce încerci să ieşi cu maşina din parcare, nu este o idee prea bună să dai frâu liber nervilor şi să-l loveşti pe cel din faţa ta. 

Potrivit presei chineze, acest incident a avut loc în oraşul Xiamen, provincia Fujian, iar femeia de 26 de ani de la volanul Range Rover-ului Evoque n-a avut nicio intenţie să-l aştepte pe proprietarul acelui Jaguar XF să vină la maşină şi să-i elibereze calea, scrie Carscoops.

Aşa că a început să împingă Jaguarul cu maşina ei până când a avut suficient spaţiu pentru a ieşi din ceea ce ea spune că este locul ei de parcare personal. 

Acest incident a atras la faţa locului o mulţime de curioşi care au filmat şi fotografiat scena, dar, surprinzător nu au intervenit pentru a o opri pe şoferiţa nervoasă.

Ceea ce este la fel de surprinzător este faptul că proprietarul XF-ului a apărut la maşină după ore bune de la incident, ceea ce este, probabil, cel mai rău lucru pe care il poti face atunci cand blochezi maşina cuiva. 

Întregul incident a fost filmat şi postat pe internet, acesta devenind în scurt timp viral.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide