O cursă nebună. Un şofer a primit 15 amenzi în doar câteva minute

Agenţii de la Rutieră i-au suspendat şi dreptul de a conduce pentru ...

O cursă nebună. Un şofer a primit 15 amenzi în doar câteva minute O cursă nebună. Un şofer a primit 15 amenzi în doar câteva minute

În doar câteva minute, un şofer din judeţul Suceava a fost amendat de 15 ori pentru încălcarea mai multor reguli de circulaţie, scrie Libertatea.

Valoarea amenzilor - 9.570 de lei, şi suspendarea dreptului de a conduce pentru aproape un an de zile.

Şoferul a fost sancţionat pentru viteză, depăşire neregulamentară, neoprire la semnalul poliţistului, lipsă ITP şi RCA.

Itinerariul uimitor a început când şoferul a depăşit viteza legală în comuna Dorneşti, unde a fost surprins de radar cu viteza de 73 km/oră.

Poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta pe şofer, însă şoferul şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au plecat în urmărirea tânărului, iar în timp ce era urmărit, acesta a comis mai multe abateri rutiere, respectiv depăşiri neregulamentare şi încălcarea limitei legale de viteză.

După ce a fost prins, tânărul a fost invitat şi audiat la sediul poliţiei, ocazie cu care şi-a recunoscut greşelile.

Pe lângă amenda de 9.570 de lei pentru comiterea a nu mai puţin de 15 contravenţii, agenţii de la Rutieră i-au suspendat şi dreptul de a conduce pentru 300 de zile.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.