O cursa virtuală live de Formula 1

Acum fanii jocurilor de curse pot concura de acasă în Formula 1 cu piloţi adevăraţi prin noua tehnologie creată de cei de la iOpener Media.

O cursa virtuală live de Formula 1 O cursa virtuală live de Formula 1
O cursa virtuală live de Formula 1iOpener Media au creat o nouă tehnologie care dă posibilitatea ca orice jucător de acasă să poată participa virtual într-o cursă adevărată de Formula 1. Compania a plasat chiar şi servere pe marginea pistei pentru a comunica poziţia maşinii prin internet consolei de jocuri. Sistemul are o acurateţe foarte bună, putând determina poziţia oricărui monopost din cursă de până la 30 cm. iOpener Media nu intenţionează să producă asemenea jocuri, dar va oferi tehnologia sa dezvoltatorilor de jocuri.

Pe lângă faptul că jocul îţi va da prilejul să participi într-o cursă reală, acesta îţi mai oferă ceva în plus. De exemplu, atunci când vrei să-l depăşeşti pe Lewis Hamilton, acesta nu va reacţiona la orice mişcare de a ta, deoarece acesta nu te poate vedea. De asemenea, orice pilot adevărat de Formula 1 care va interacţiona cu tine în lumea virtuală va scăpa neatins, spre deosebire de tine care vei fi proiectat probabil într-un paparapet.

Vestea bună este că noua tehnologie a fost deja testată pe un monopost de Formula 1 şi probabil va apărea pe piaţă la sfârşitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.