O Dacia 1310 loveşte un BMW Seria 5 într-o bătaie generală într-o comună din Ilfov – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 aug. 2019 Știri auto
O Dacia 1310 loveşte un BMW Seria 5 într-o bătaie generală într-o comună din Ilfov – VIDEO

Un conflict pornit în maxi-taxi s-a terminat cu o bătaie în toată regula. Protagoniştii au scos bâtele şi s-au încăierat în plină stradă. „Acţiunea” a avut loc într-o comună din judeţul Ilfov. 

În clipul video se poate vedea cum bărbaţii s-au bătut în plină stradă. Aceştia au intrat cu maşinile unii în alţii, în urma unor discuţii contradictorii.

Se pare că şoferul de maxi-taxi ar fi refuzat să oprească între spaţii, iar ulterior acesta a fost abordat cu violenţă de către apropiaţii persoanelor care au solicitat oprirea.

La un moment dat, în altercaţie, se vede cum o Dacia 1310 loveşte cu spatele un BMW Seria 5, apoi fuge de la locul impactului. 

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide