Şoferul unei Dacia Duster încearcă să atingă 200 de km/h – VIDEO

Autor: ProMotor 27 mai 2019 Știri auto
Şoferul unei Dacia Duster încearcă să atingă 200 de km/h – VIDEO

Iubitorii mărcii de la Mioveni au primit recent o veste bună. Gama Duster s-a îmbogăţit din 30 ianuarie 2019 cu o nouă versiune de motorizare pe benzină, performantă şi economică. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP şi 150 CP.

Chiar dacă modificările sunt destul de recente, proprietarii de Duster au simţit dintotdeauna nevoia de mai multă putere pe maşinile lor. Acest clip, de exemplu, postat în 2014, pe vremea când modelul nu era atât de puternic, ne arată cum un şofer de Duster încearcă să atingă viteza de 200 de km/h şi este chiar foarte aproape să reuşească.

Nu este clară provenineţa acestor imagini, însă sperăm ca şoferul nu a încălcat regulile de circulaţie. Este foarte probabil ca acest clip să fie făcut pe o austostradă unde nu există limită de viteză. 

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide