O fabrică din Brazilia producea modele false Ferrari şi Lamborghini şi le vindea pe internet - VIDEO

Poliţia braziliană a efectuat un raid la o fabrică din sudul ţării, care produce modele false Ferrari şi Lamborghini, informează Associated Press.

O fabrică din Brazilia producea modele false Ferrari şi Lamborghini şi le vindea pe internet - VIDEO O fabrică din Brazilia producea modele false Ferrari şi Lamborghini şi le vindea pe internet - VIDEO

Poliţia braziliană a efectuat un raid la o fabrică din sudul ţării, care produce modele false Ferrari şi Lamborghini, informează Associated Press.

Proprietarii fabricii, tată şi fiu, au fost arestaţi.

Replicile produse în fabrica din Itajai erau vândute pe reţelele sociale cu preţuri cuprinse între 45.000 şi 60.000 de dolari.

Autorităţile braziliene nu au fost informaţii cu privire la furnizorii de piese ai fabricii, însă în imaginile realizate la faţa locului se pot observa sigle Ferrari şi Lamborghini, scaunele brodate cu numele mărcilor, şi alte componente asemănătoare cu cele originale.

Raidul a fost efectuat în urma plângerilor formulate de cele două companii, iar în fabrica clandestină au fost găsite 8 maşini parţial terminate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.