O femeie a încercat să-şi scoată ilegal copilul din România. În ce zonă a maşinii l-a ascuns

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2019 Știri auto
O femeie a încercat să-şi scoată ilegal copilul din România. În ce zonă a maşinii l-a ascuns

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borş au depistat o fetiţă în vârstă de 10 luni, ascunsă de mama ei sub fustă, între banchetele unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară deoarece nu poseda documente de călătorie.

În data de 13.08.2019, în jurul orei 02.30, la P.T.F Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România. În maşină, alături de şofer călătorea o femeie.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia.

La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea  un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide