O femeie a murit după ce a fost victima unei înşelătorii prin metoda Accidentul: „Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?”

Autor: ProMotor 18 iul. 2019 Știri auto
O femeie a murit după ce a fost victima unei înşelătorii prin metoda Accidentul: „Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?”

O femeie de 64 de ani a murit în urma unui infarct, după ce a fost sunată noaptea de persoane neidentificate care i-au spus că nepotul ei a suferit un accident şi că trebuie să plătească 20.000 de lei pentru operaţie, informează Mediafax.

Apelul a fost făcut în noaptea de marţi spre miercuri către casa femeii din localitatea vasluiană Deleni, iar iniţial la telefon a răspuns soţul ei.

Acesta a povestit că cel care era la telefon s-a dat iniţial drept nepotul lui şi i-a spus că ar fi căzut pe scări.

„Apoi a zis altcineva, a zis doctorul, altul: , ”, a descris conversaţia soţul femeii, citat de Mediafax.

Bărbatul spune că apoi soţia lui ar fi luat telefonul, să vadă despre ce e vorba, şi i s-a făcut rău. „A luat nevasta telefonul şi a mai vorbit şi ea. Ea e cu inima, a ieşit afară, a stat pe bancă, acolo a decedat. (…) A făcut infarct, ea suferea cu inima”, a mai declarat Vasile Tighici, soţul victimei.

Bărbatul a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor de la un echipaj de Ambulanţă, dar medicii nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul.

Nepotul celor doi a povestit că persoana care i-a sunat bunicii îi cunoştea numele şi că ar fi dat la telefon detalii exacte. O vecină a celor doi a precizat că un telefon asemănător a primit şi o altă familie din sat, cu puţin timp înainte.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, într-un dosar de înşelătorie şi ucidere din culpă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide