O femeie a murit după ce a fost victima unei înşelătorii prin metoda Accidentul: "Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?"

O femeie de 64 de ani a murit în urma unui infarct, după ce ...

O femeie a murit după ce a fost victima unei înşelătorii prin metoda Accidentul: "Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?" O femeie a murit după ce a fost victima unei înşelătorii prin metoda Accidentul: "Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?"

O femeie de 64 de ani a murit în urma unui infarct, după ce a fost sunată noaptea de persoane neidentificate care i-au spus că nepotul ei a suferit un accident şi că trebuie să plătească 20.000 de lei pentru operaţie, informează Mediafax.

Apelul a fost făcut în noaptea de marţi spre miercuri către casa femeii din localitatea vasluiană Deleni, iar iniţial la telefon a răspuns soţul ei.

Acesta a povestit că cel care era la telefon s-a dat iniţial drept nepotul lui şi i-a spus că ar fi căzut pe scări.

„Apoi a zis altcineva, a zis doctorul, altul: <Eu sunt doctorul, îl operăm, dar îţi trebuie 200 de milioane. Ai bijuterii?> , <Nu am, dar scot de la bancă bani şi plătesc. Operaţi-l>", a descris conversaţia soţul femeii, citat de Mediafax.

Bărbatul spune că apoi soţia lui ar fi luat telefonul, să vadă despre ce e vorba, şi i s-a făcut rău. „A luat nevasta telefonul şi a mai vorbit şi ea. Ea e cu inima, a ieşit afară, a stat pe bancă, acolo a decedat. (...) A făcut infarct, ea suferea cu inima", a mai declarat Vasile Tighici, soţul victimei.

Bărbatul a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor de la un echipaj de Ambulanţă, dar medicii nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul.

Nepotul celor doi a povestit că persoana care i-a sunat bunicii îi cunoştea numele şi că ar fi dat la telefon detalii exacte. O vecină a celor doi a precizat că un telefon asemănător a primit şi o altă familie din sat, cu puţin timp înainte.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, într-un dosar de înşelătorie şi ucidere din culpă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.