O femeie şi-a părăsit prietenul după ce a aflat că maşina lui nu era un Porsche adevărat - FOTO

Într-o serie de postări pe reţeaua socială ...

O femeie şi-a părăsit prietenul după ce a aflat că maşina lui nu era un Porsche adevărat - FOTO O femeie şi-a părăsit prietenul după ce a aflat că maşina lui nu era un Porsche adevărat - FOTO

O femeie şi-a părăsit iubitul după ce a aflat că acesta nu deţinea un Porsche Cayenne adevărat, ci o copie ieftină care costa de zece ori mai puţin decât originalul. Femeia nu a putut trece peste acest detaliu, aşa că a trebuit să-l părăsească pe bărbat şi să-l expună pe o reţea de socializare.

Într-o serie de postări pe reţeaua socială chineză Weibo, tânăra femeie a povestit evenimentele care au dus la ruptura relaţiei cu prietenul ei aparent bogat. Perechea s-a întâlnit cu câteva săptămâni în urmă, la o petrecere. La sfârşitul acesteia bărbatul s-a oferit să o conducă acasă pe tânără. Ea a rămas impresionată de maşina lui, un Porsche Cayenne despre care ştia că costă în jur de 220.000 de dolari. În postarea ei, femeia recunoaşte că a devenit interesată de bărbat după ce i-a văzut maşina.

Cei doi au ieşit de câteva ori în oraş până când relaţia să devină oficială. Totuşi ea a rămas suspicioasă pentru că deşi iubitul ei conducea un Porsche Cayenne, el se îmbracă cu haine ieftine şi o ducea la restaurante la fel de ieftine.

Femeia a avut neplăcuta surpriză să afle că maşina pe care o conducea iubitul ei este o copie ieftină după ce a posta pe o reţea de socializare cu clip cu ea şi maşina. Atunci ea a aflat de la un prieten din listă că maşina nu este un Porsche Cayenne, aşa cu credea ea, ci un Zotye SR9 nou nouţ. 

GALERIE FOTO

SURSĂ: odditycentral.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.