O groapă de pe o şosea din Cluj a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, tort şi şampanie - VIDEO

O groapă de pe o şosea din Cluj a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, tort şi şampanie - VIDEO O groapă de pe o şosea din Cluj a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, tort şi şampanie - VIDEO

Un grup de tineri clujeni a organizat „o petrecere aniversară” pentru o groapă de pe o şosea din judeţul Cluj, care a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, tort şi şampanie, scrie Mediafax.

Potrivit unei postări pe un grup Facebook, petrecerea aniversară a fost modul inedit de a atrage atenţia autorităţilor.

„Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat <La mulţi ani!>, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor. Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor. Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere. Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la <ziua de naştere> a gropii din asfalt”, se arată în postare.

DJ 150 este numit de localnicii din zonă „Distrugătorul de maşini” din cauza numărului de gropi din asfalt.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.