O Honda Civic Type R în mărime naturală construită din Lego - FOTO

În ultimii ani, au mai existat modele în mărime naturală a unor maşini de stradă construite din Lego.

O Honda Civic Type R în mărime naturală construită din Lego - FOTO O Honda Civic Type R în mărime naturală construită din Lego - FOTO

În ultimii ani, au mai existat modele în mărime naturală a unor maşini de stradă construite din Lego. Printre acestea, Bugatti, McLaren, Chevrolet, Ford, sau Porsche, iar acum a venit rândul de la Honda.

Honda Australia a dezvăluit un model Honda Civic Type R în mărime naturală, construit din 320.000 de piese Lego.

 

Maşina are un cadru metalic şi lumini funcţionale, iar echipei profesioniste de construcţii din Lego compuse din 10 persoane i-a luat 1300 de ore de muncă. La un ritm de 12 ore pe zi, trecem de 100 de zile.

Chiar dacă nu are un interior construit şi merge pentru că are roţile construite tot din piese Lego, această Honda Civic Type R arată impresionant. Trebuie menţionat că, în afara cadrului, s-au folosit doar piese Lego. Cele mai dificile piese de reprodus au fost ştergătoarele de parbriz, pentru că sunt foarte fragile, dar şi spoilerul, pentru că trebuia să-şi susţină singur greutatea.

Modelul Honda Civic Type R din Lego a fost construit pentru a susţine concursul Lego Masters.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.