O "intersecţie" unică în lume a apărut în faţa Palatului Parlamentului - VIDEO

Începând de săptămâna trecută...

O "intersecţie" unică în lume a apărut în faţa Palatului Parlamentului - VIDEO O "intersecţie" unică în lume a apărut în faţa Palatului Parlamentului - VIDEO

 


Începând de săptămâna trecută, intrarea şi ieşirea din curtea Camerei Deputaţilor sunt considerate intersecţii aglomerate, prin urmare aceste zone au fost haşurate iar şoferii nu mai au voie să staţioneze pe ele, scrie Digi24.ro. Această măsură a fost luată pentru a-i ajută pe aleşi să nu mai aştepte nici măcar câteva minute când vor să intre sau să iasă din curtea Palatului Parlamentului. 

Deşi nu este o intersecţie, Poliţia Rutieră şi Administraţia Străzilor au aprobat marcarea zonelor din dreptul aleilor ca zone ce nu trebuie blocate.

Director general Administraţia Străzilor, Alin Vieru, a declarat că solicitarea a venit de la Camera Deputaţilor, deoarece pe perioada după-amiezii se blochează traficul, acest lucru îngreunând ieşirea aleşilor.

Întrebat de reporterii Digi24 secretarul general al Camerei Deputaţilor susţine că nu a transmis nicio solicitare oficială pentru haşurarea intersecţiilor, însă directorul Administraţiei Străzilor spune că solicitarea este făcută acum o lună şi ceva, iar haşurarea a fost posibilă săptămâna trecută.

Şoferii care circulă prin zonă spun că nu vor respecta restricţia, pentru că nu văd intersecţia. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.