O „intersecţie” unică în lume a apărut în faţa Palatului Parlamentului – VIDEO

Autor: Marius Vișan 31 mai 2016 Știri auto
O „intersecţie” unică în lume a apărut în faţa Palatului Parlamentului – VIDEO

 


Începând de săptămâna trecută, intrarea şi ieşirea din curtea Camerei Deputaţilor sunt considerate intersecţii aglomerate, prin urmare aceste zone au fost haşurate iar şoferii nu mai au voie să staţioneze pe ele, scrie Digi24.ro. Această măsură a fost luată pentru a-i ajută pe aleşi să nu mai aştepte nici măcar câteva minute când vor să intre sau să iasă din curtea Palatului Parlamentului. 

Deşi nu este o intersecţie, Poliţia Rutieră şi Administraţia Străzilor au aprobat marcarea zonelor din dreptul aleilor ca zone ce nu trebuie blocate.

Director general Administraţia Străzilor, Alin Vieru, a declarat că solicitarea a venit de la Camera Deputaţilor, deoarece pe perioada după-amiezii se blochează traficul, acest lucru îngreunând ieşirea aleşilor.

Întrebat de reporterii Digi24 secretarul general al Camerei Deputaţilor susţine că nu a transmis nicio solicitare oficială pentru haşurarea intersecţiilor, însă directorul Administraţiei Străzilor spune că solicitarea este făcută acum o lună şi ceva, iar haşurarea a fost posibilă săptămâna trecută.

Şoferii care circulă prin zonă spun că nu vor respecta restricţia, pentru că nu văd intersecţia. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide