O Lada Vesta a poliţiei ruseşti încearcă o întoarcere la 180 de grade. Rezultatul amuză pe toată lumea - VIDEO

A vrut să întoarcă o Lada Vesta la 180 de grade, însă s-a dovedit o mişcare neinspirată

O Lada Vesta a poliţiei ruseşti încearcă o întoarcere la 180 de grade. Rezultatul amuză pe toată lumea - VIDEO O Lada Vesta a poliţiei ruseşti încearcă o întoarcere la 180 de grade. Rezultatul amuză pe toată lumea - VIDEO

Efectuarea unei întoarceri de 180 de grade din marşarier este foarte complicată şi, în afară de abilităţile excelente de conducere pe care şoferut trebuie să le deţină, această manevră necesită o maşină cu şasiu şi suspensie care să poată face faţă unor schimbări bruşte de direcţie.

Clar modelul Lada Vesta nu este o astfel de maşină, mai ales că nu are un centru de gravitaţie potrivit. Aşa că nu e de mirare că maşina s-a răsturnat atât de violent.

Cascadoria din clip a avut loc în timpul unei demonstraţii a poliţiei ruseşti, care a loc în scopuri promoţionale.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.