O lansare oficială pe Arena Naţională? Noi suntem ok (galerie foto cu maşina)

Autor: Alexandru Banu 12 sept. 2017 Știri auto

Am vorbit de gama electrică VW, un subbrand cu numele ID. Până acum, nemţii ne-au promis 3 modele, Crozz, Buzz şi chiar ID. Cel mai cunoscut ne e Buzz-ul, o reinterpretare full electrică a dubiţei de hipioţi cu care şi ar fi dorit şi părinţii voştri să meargă la mare în anii 60 (Type 2).   

Acum vorbim de Crozz, care a fost arătat la Frankfurt. E un SUV şi coupe cu 4 uşi – zic nemţii – noi îl numim crossover, de unde probabil şi numele.

Conceptul foarte aproape de realitate nu are montanţi la mijloc, aşa cum se vede şi în poze. Asta înseamnă mai mult spaţiu în orice situaţie şi posibilitatea montării uşii glisante-spate. Toate uşile pot fi deschise prin comandă vocală. La fel ca modulul autonom total (nivelul 5 de autonomie, maximum).

VW ID Crozz are două motoare electrice, câte unul pe fiecare ax. În total are 360 de cai, prinde 180 km/h şi are autonomie de 500 de km. În 30 de minute, cu încărcător rapid, bateria ajunge la 80% din capacitate.

Cele 3 modele ale gamei ID ar putea intra pe piaţă o dată cu Campionatul European din 2020, în baza parteneriatului VW-UEFA. Cum România (Bucureşti) e una dintre cele 13 ţări în care se vor ţine 4 meciuri (3 în grupe, un meci din optimi), aşteptăm lansarea oficială pe Arena Naţională. 

VW ID CROZZ (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide