O maşină a fost oprită în trafic cu focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii?

Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a opri o maşină Dacia Logan pe raza localităţii de frontieră Vadu Izei din judeţul Maramureş. La capătul unei urmăriri ca-n filme, oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, fără ca acest lucru să-l impresioneze pe şoferul maşinii.

O maşină a fost oprită în trafic cu focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii? O maşină a fost oprită în trafic cu focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii?

Deşi oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, şoferul a reuşit să fugă, după ce a parcat maşina în curtea unui imobil şi a abandonat-o.

„În data de 26 august 2019, la nivelul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

„Astfel, lucrătorii noştri au acţionat, în trafic, pentru reţinerea, pe raza localităţii de frontieră Vadu Izei, jud. Maramureş, a unui autovehicul despre care existau date că transportă o cantitate însemnată de ţigări, provenită din contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea maşinii în cauză, însă şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteză. Pentru indisponibilizarea autoturismului, poliţiştii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată şoferul nu a oprit.

După aproximativ 2 km de urmărire, şoferul a intrat cu maşina în curtea unui imobil de pe raza aceleiaşi localităţi, a abandonat-o şi a fugit. În interiorul maşinii au putut fi observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu ţigări la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din vehicul s-a constatat că acestea conţin 6.990 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 82.000 lei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.