O maşină a intrat în faţada turnului lui Donald Trump din New York. Trei persoane au fost rănite – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 18 sept. 2019 Știri auto
O maşină a intrat în faţada turnului lui Donald Trump din New York. Trei persoane au fost rănite – VIDEO

Maşina, un Mercedes-Benz C300 Coupé, a intrat direct prin uşile principale ale clădirii, după ce a lovit două persoane care treceau pe trotuarul din faţa clădirii. Imediat după accident şoferul, care a fost de asemenea rănit, a coborât din maşină şi s-a aşezat pe o canapea din holul clădirii.

Şoferul a primit îngrijiri medicale la faţa locului după care a fost dus la poliţie pentru audieri. Potrivit poliţiştilor, niciuna dintre persoanele rănite nu se află în pericol, rănile acestora fiind minore. Poliţiştii tratează acest eveniment ca pe un accident, nefiind suspectată un act deliberat, dar cercetările continuă.

Trump Plaza din New York este o clădire rezidenţială de lux situată în New Rochelle, în nordul oraşului New York. Turnul cu 40 de etaje are 187 de apartamente. Turnul aparţine familiei preşedintelui american. Donald Trump se află zilele acestea în California.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide