O maşină a izbucnit în flăcări în mai puţin de jumătate de oră de la achiziţionare - FOTO

Totul s-a petrecut la scurt timp după ce a ieşit pe poarta dealerului!

O maşină a izbucnit în flăcări în mai puţin de jumătate de oră de la achiziţionare - FOTO O maşină a izbucnit în flăcări în mai puţin de jumătate de oră de la achiziţionare - FOTO

O maşină a izbucnit în flăcări în mai puţin de jumătate de oră după ce a fost cumpărată de la un dealer auto. Este vorba de un model Chrysler Pacifica.

Americanca Nicole Brandt susţine că a durat doar 22 de minute de la achiziţionarea noului ei SUV, până când acesta să fie cuprins de flăcări. 

Proprietara maşinii este acum implicată într-o dispută cu distribuitorul, după ce a afirmat că i-a fost refuzată cererea de rambursare a avansului de 4.000 de dolari, scrie news.yahoo.com

 

De asemenea, proprietara spune că maşina nu era asigurată.

Doamna Brandt se îndrepta spre şcoala unde se aflau copii ei când a izbucnit incendiul. Se pare că focul a pornit de undeva din zona motorului. 

Deşi dealerul susţine că i-a rambursat suma, femeia spune că nu a primit banii.

Poliţia locală şi pompierii au investigat locul incendiului, dar nu au reuşit să determine cauza.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.