O nouă ediţie specială Bugatti Veyron, la Salonul Auto Paris 2012

Bugatti a prezentat la Salonul Auto Paris 2012 o nouă ediţie specială a modelului Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, cel mai puternic model decapotabil al producătorului.

O nouă ediţie specială Bugatti Veyron, la Salonul Auto Paris 2012 O nouă ediţie specială Bugatti Veyron, la Salonul Auto Paris 2012

La Salonul Auto Paris 2012, Bugatti a venit cu o ediţie specială a modelului Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Adică a adus o ediţie specială a unei ediţii speciale, pentru că Grand Sport Vitesse este în sine o ediţie specială a modelului Grand Sport.

Exemplarul prezentat de Bugatti la Paris are sub capotă acelaşi motor ca pe un Veyron Super Sport, adică un W16 de 8.0 litri care dezvoltă 1.200 de cai putere şi 1.500 Nm.

În rest, modificările sunt de ordin stilistic. La exterior, combinaţia de culori a fost inspirată de clasicul model Type 37A, cu vopsea albă „Bianco” pentru partea superioară şi albastru „New Light Blue” pentru partea inferioară. Interiorul este îmbrăcat complet în piele de culoare Cognac.

Potrivit celor de la Bugatti, exemplarul prezentat la Salonul Auto Paris 2012 şi-a găsit deja un proprietar în Statele Unite ale Americii, care a plătit 1,9 milioane de euro pentru el.

Bugatti a mai prezentat o ediţie specială a modelului Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse la Salonul Auto Beijing de anul acesta. Botezată „Wei Long”, maşina a fost construită pentru a sărbători Anul Dragonului în China.

Până în prezent, Bugatti a construit 300 de exemplare Veyron şi 40 de exemplare ale decapotabilei Grand Sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.