O nouă emblemă Vauxhall

Soră geamană cu o altă marcă din grupul GM, Opel, Vauxhall primește o schimbare în ceea ce privește emblema ce va echipa de acum încolo modelele producătorului britanic. O emblemă care nu arată ca un desfăcător de bere.

O nouă emblemă Vauxhall O nouă emblemă Vauxhall
VauxhallEvenimentul de lansare va avea loc în vara acestui an, când noua Insignia se va lansa la British Motor Show în Londra, prilej cu care vom asista și la o schimbare de imagine a producătorului britanic. Noul logo ce păstrează imaginea grifonului din mitologie are un aspect modern și înlocuiește vechea emblemă schimbată de curând, în 2003.

"În timp ce noul look plătește tribut istoriei mărcii de peste 100 de ani, reușește să încapsuleze și trendul proaspăt regăsit pentru prima oară pe actualul model Astra și continuat pe viitorul Insignia", a declarat Bill Parfitt, Managing Director Vauxhall.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.