O nouă ghicitoare de weekend - crezi că e evident ce maşină e?

... iar răspunsul corect, pe care foarte puţini dintre cei care au răspuns l-au găsit, este: Citroen C4, prima generaţie (lansată în 2005). Iată maşina tunată în toată splendoarea ei în următoarele imagini!

O nouă ghicitoare de weekend - crezi că e evident ce maşină e? O nouă ghicitoare de weekend - crezi că e evident ce maşină e?

După cum era de aşteptat, majoritatea celor care au răspuns au fost influenţaţi cel mai mult de forma farurilor, care i-au indus în eroare, făcându-i să creadă că un model Peugeot sau primul Ford Focus. Realitatea, însă, este alta - şi anume Citroen C4, prima generaţie. Câţiva useri au fost atenţi la detalii precum profilarea geamurilor laterale, conformaţia bordului sau chiar designul interior al portierei spate.

Una peste alta, modelul de faţă se poate înscrie în categoria creaţiilor bizare. În primul rând, kitul exterior este exagerat, cu spoilere şi praguri care ajung până la pământ sau modificarea radicală a portierelor din spate, care se deschid în sus. Pe lângă asta, maşina are o capotă cel puţin ciudată, iar spatele a fost garnisit cu o pictură extrasă parcă din lumea coşmarurilor.

Interiorul este şi el puternic modificat, urmând a fi pe placul... ecologiştilor. Cel puţin prin aspect, deoarece covoraşele şi mocheta au fost înlocuite pur şi simplu cu gazon şi flori, iar plasticele bordului au fost vopsite într-un stil care imită întrucâtva textura stâncilor. În plus, capetele lui Joker şi al Catwoman din portierele spate sunt total rupte din context, sporind aerul misterios al maşinii.

CE NOTĂ CREDEŢI CĂ MERITĂ ACEST CITROEN C4 TUNAT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.