O nouă nuntă cu maşini de lux în China

Iată cum arată una dintre cele mai scumpe nunţi ce a avut loc în China, unde coloana de maşini a fost formată numai din supercaruri. Ceea ce nu e o noutate...

O nouă nuntă cu maşini de lux în China O nouă nuntă cu maşini de lux în China

Da, în China şi nu în Dubai, unde ni s-ar fi părut normal să fi fost o nuntă care să ofere un asemenea spectacol rutier, cu defilarea acestor super maşini precum Lamborghini, Bentley şi, nu în ultimu rând, Rolls-Royce.

Şi acum ne întrebăm, oare ce-au servit la masă aceşti proprietari de maşini a căror valoare se ridică la sute de mii de euro? Caviar, homar sau peşte-veninos Fugu?

VEZI AICI NUNTA CU MAŞINI DE LUX DIN CHINA!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.