O nouă ofertă pentru preluarea Volvo

Compania suedeză de investiţii Investor vrea să lanseze o ofertă de preluare a producătorului auto Volvo Cars, deţinut de Ford.

O nouă ofertă pentru preluarea Volvo O nouă ofertă pentru preluarea Volvo

Sindicatele Volvo ar imbrăţişa o asemenea ofertă de cumpărare a companiei de către un grup local, în ciuda faptului că directorul general Volvo, Fredrik Arp, a refuzat să răspundă unor întrebări referitoare la viitorul companiei, dar nu a exclus organizarea unei licitaţii.


Ford a arătat anterior că nu urmăreşte vânzarea firmei din Suedia, aceasta fiind cea mai valoroasă din cadrul diviziei Premier Automotive Group, cu o producţie de aproape 500.000 de automobile anual. Banca de investiţii Merril Lynch anticipează că firma suedeză va realiza un profit de 559 de milioane de dolari, în acest an.


Printre companiile interesate de preluarea Volvo se numără şi BMW, dar specialiştii consideră că un cumpărător din afara industriei auto ar fi mai potrivit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.