O nouă platformă globală de la Toyota

Cei de la Toyota anunţă că au în planuri dezvoltarea unei noi platforme globale ca urmare a eforturilor de reduce a costurilor a companiei nipone .

O nouă platformă globală de la Toyota O nouă platformă globală de la Toyota

Cei de la Toyota menţionează faptul că noua platformă tehnică va avea un centru de greutate coborât, fapt care va permite o manevrabilitate sporită modelor care vor fi construite pe această platformă. Cel mai important aspect pe care niponii îl anunţă este faptul că noua platformă va fi utilizată la nivel global, decizie care a venit în urma nevoii companiei de a reduce costurile de producţie. De asemenea, vor fi utilizate şi componente la comun, ceea ce va reduce timpul de dezvoltare a modelelor, dar care sporesc în acelaşi timp şi profitabilitatea.

În primă fază, platforma globală va fi lansată pentru modele cu tracţiune faţă, ceea ce ar trebui să "rezolve" aproape jumătate din producţia anuală a constructorului nipon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.