O nouă platformă Honda Finanţare, în colaborare cu VB Leasing Romania

Honda Trading Romania anunţă lansarea noii platforme de finanţare Honda Finanţare, derulată în parteneriat cu VB Leasing Romania, începând cu luna Februarie 2012.

O nouă platformă Honda Finanţare, în colaborare cu VB Leasing Romania O nouă platformă Honda Finanţare, în colaborare cu VB Leasing Romania

Honda Finanţare reprezintă un instrument menit să facilitieze achiziţionarea unui automobil Honda, prin condiţii avantajoase şi usurinţa în accesare pentru finanţarea dorită. Pentru perioada Februarie-Martie, Honda Finanţare va fi disponibil în 2 variante:

  • pachetul Gold, cu o dobândă preferenţială de 5,99%, perioadă cuprinsă între 12 şi 60 luni şi avans minim de 15%
  • pachetul Silver, cu dobândă de 8,5% şi conditii de finanţare similare pachetului Gold (*)

Suplimentar, fiecare contract vine însoţit de CASCO gratuit pentru primele 6 luni, în condiţiile unei finanţări pe minim 36 de luni.

Faţă de o ofertă standard de finanţare, Honda Finanţare aduce un avantaj client de până la 3,400 Euro (inclusiv TVA şi rate CASCO oferite gratuit). Acest avantaj client este cumulabil cu celelalte oferte promoţionale în vigoare, în valoare de până la 3.100 Euro inclusiv TVA.

În acest fel, Honda doreşte să ofere clienţilor săi una dintre cele mai competitive oferte din piaţă, pe lângă calitatea şi fiabilitatea recunoscută a produselor sale.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Honda accesati www.hondatrading.ro

(*) Pachetul Gold este disponibil pentru orice variantă de echipare a modelelor CR-V şi Accord. Pentru Civic, Jazz şi CR-Z, clienţii ce aleg o finanţare în leasing pot opta pentru pachetul Silver.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.