O nouă rechemare în service pentru Ferrari: 458 Italia şi California

Peste 200 de modele Ferrari 458 Italia şi Ferrari California sunt rechemate în service pentru o problemă la motor. Care se pare că e destul de gravă.

O nouă rechemare în service pentru Ferrari: 458 Italia şi California O nouă rechemare în service pentru Ferrari: 458 Italia şi California

După ce mai mult de 1.200 de modele Ferrari 458 Italia au fost rechemate în service în 2010 pentru remedierea unei probleme care putea da naştere unor incendii, iată că frumoasa sportivă italiană este din nou subiectul unei rechemări în service, alături de modelul coupe-cabriolet Ferrari California.

Din cele 13.000 de exemplare produse până acum, 206 modele 458 Italia şi California vor trebui să suporte o intervenţie în service, pentru remedierea unei probleme la motor. O problemă deloc minoră, deoarece este vorba de calibrarea arborelui cotit, o componentă vitală a propulsorului.

Din cauza calibării incorecte a acestuia, pot apărea vibraţii nedorite, ceea ce înseamnă o probabilitate destul de mare de distrugere totală a motorului. Fabricantul italian susţine că astfel de probleme "minore" sunt inerente, câtă vreme componentele motorului sunt asamblate manual (de aici şi gradul ridicat de exclusivitate al maşinilor).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.