O nouă reclamă la Mercedes cu Schumacher şi Rosberg

Din nou, cei doi piloţi de F1 din echipa Mercedes GP Petronas, Michael Schumacher şi Nico Rosberg joacă într-o reclamă plină de amuzament. VEZI VIDEO!

Datorită unor defecţiuni tehnice ale maşinii, cuplul care este pe cale de a avea un copil, ajunge să ceară ajutorul colegilor din trafic. Aici intră în scenă cei doi piloţi de Formula 1 - Nico Rosberg care conduce un CLS şi Michael Schumacher care se afla la volanul unui E-Klasse.

Decizia celor doi tineri este diferită, fiecare având favoritul său. Cum decurg lucrurile şi ce argumente le sunt aduse celor doi piloţi, puteţi vedea în video-ul următor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.