O nouă reclamă pentru Audi A8

O nouă reclamă cu Audi A8 apărută, o nouă oportunitate ca cei de la Audi să se "ia" de concurenţă. Vedeţi aici cum cei de la Audi scot din nou în evidenţă diverse calităţi ale modelului A8.

Evadarea dintr-o "închisoare" şi încercare de ai opri pe evadaţi cu diverse capcane este "tema" noii reclame la Audi A8. Evident, în final cei doi evadaţi trebuie să aleagă dintre un Audi A8 şi un Mercedes-Benz S-Class pentru a scăpa definitiv din închisoare. Ceea ce s-a întâmplat mai exact puteţi să vedeţi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.