O nouă reclamă pentru Lamborghini Aventador

Cei de la Lamborghini au dat publicităţi o nouă reclamă cu Lamborghini Aventador. Maşina este "pusă" într-un peisaj apocaliptic, unde pământul efectiv dispare de sub roţiile Aventadorului.

Cu aproape o lună în urmă v-am prezentat un making off al unei reclame cu Lamborghini Aventador. Acum, vă prezentăm reclama în întregime. Cel mai nou Lamborghini, trebuie să scape de furia dezlănţuită a naturii. Pentru a vedea cum s-a "descurcat" Aventador-ul urmăriţi reclama.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.