O nouă şosea de 4 benzi va fi construită în Bucureşti

Primăria Capitalei pregăteşte un proiect de infrastructură rutieră.

O nouă şosea de 4 benzi va fi construită în Bucureşti O nouă şosea de 4 benzi va fi construită în Bucureşti

Primăria Capitalei şi administrarea Consiliului Local al Sectorului 5 pregătesc un proiect de infrastructură rutieră în locul unei linii de cale ferată dezafectate.

După preluare, terenul prevăzut în anexă va fi utilizat în vederea includerii acestuia în proiecte investiţionale de dezvoltare urbană finanţate de la bugetul local sau din alte surse legale.

Oficialii Primăriei Sector 5 au cerut companiei CFR SA încă din luna mai să-i transfere 7,5 kilometri de şină dezafectată, pentru a construi o şosea la patru benzi de la Răzoare la Progresu. 

"Sectorul 5 al Municipiului Bucureşti a intrat în ultimii doi ani într-o nouă etapă de dezvoltare, marcată de planificarea riguroasă a direcţiilor strategice de intervenţie şi maximizarea tuturor surselor de finanţare, pentru implementarea proiectelor. Sectorul 5 a adoptat prima strategie de regenerare urbană din România – Strategia de Regenerare Urbană Ferentari, lucrează la Master Planul pentru cea mai mare amenajare urbanistică din România – în zona Antiaeriană, la strategia pentru cel mai mare HUB Tehnologic din Municipiul Bucureşti, precum şi la o serie de strategii secvenţiale care vor transforma în bine Sectorul 5 şi vor influenţa major calitatea vieţii pentru toţi cetăţenii", conform notei de fundamentare publicată de Capital.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.