O nouă specială pe asfalt: proba de ocolit pietonii

Proba de ocolit pietonii se desfăşoară în afara "zebrei" sau a trecerii de pietoni la o viteză ridicată şi fără a utiliza cuvinte licenţioase...dacă se poate.

Probabil, şoferul în cauză a avut noroc cu carul, sau poate, femeia cu pricina... Cert este că traversarea şoselei se face după ce ne-am asigurat. Necazul este că doamna care a traversat strada a văzut doar înainte.

Situaţia a devenit şi mai complicată atunci când şoferul a virat dreapta ca să evite femeia. Pe marginea drumului alţi doi oameni. Şoferul a fost nevoit să treacă prin spaţiul dintre cei trei. Ca "peisajul" să fie complet, toată această "aventură" a avut loc la o viteză suficient de mare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.