O nouă versiune pentru pick-up-ul Mazda BT-50: Freestyle

Noua generaţie a pick-up-ului Mazda BT-50 vine cu o nouă propunere de caroserie, dedicată amatorilor unui stil de viaţă dinamic: Freestyle. Adică o semicabină cu 4 portiere, cele din spate având deschidere ca la... sportiva RX-8.

O nouă versiune pentru pick-up-ul Mazda BT-50: Freestyle O nouă versiune pentru pick-up-ul Mazda BT-50: Freestyle

După ce noua Mazda BT-50 i-a surprins pe toţi prin stilul nonconformist din domeniul pick-up-urilor, o dată cu lansarea de anul trecut de la Sydney, iată că japonezii vor să ne incite din nou, tot pe tărâm australian, la Melbourne, unde prezintă versiunea cu semicabină Mazda BT-50 Freestyle.

Păstrând acelaşi design fresh şi neobişnuit pentru o maşină utilitară, Mazda BT-50 Freestyle oferă două portiere mari, bancheta a fost înlocuită cu două strapontine, iar bena este mai lungă. Totuşi, versiunea Freestyle vine cu o "găselniţă" împrumutată de la... sportiva RX-8: încă o pereche de portiere, cu deschidere inversă.

Practic, deschiderea laterală a portierelor este de 1,4 metri, lipsa montantului central însemnând un acces foarte facil în spate. Faţă de versiunea actuală BT-50 cu semicabină, strapontinele au şezutul mai lung cu 5 cm, iar spătarele sunt mai mari cu 12,8 cm. Bineînţeles, strapontinele pot fi eliminate complet, pentru utilizarea spaţiului de depozitare din spatele şoferului şi pasagerului.

Ca tehnică şi motorizări, Mazda BT-50 Freestyle va păstra oferta versiunii Double Cab, iar vânzările noului model vor demara, pe plan mondial, la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.