O pistă de testare acoperită care imită condiţiile de iarnă, a fost deschisă în Finlanda

Noua suprafaţă interioară de testare oferă un control independent al temperaturii suprafeţei şi a aerului.

O pistă de testare acoperită care imită condiţiile de iarnă, a fost deschisă în Finlanda O pistă de testare acoperită care imită condiţiile de iarnă, a fost deschisă în Finlanda

Test World este o pistă de testare acoperită care imită condiţiile de iarnă. Aceasta este mai mare de un kilometru, se află în Finlanda şi permite producătorilor din domeniul auto să supună vehiculele la teste extreme pe tot parcursul anului

Test World, cu sediul în oraşul Ivalo din Laponia, permite testarea vehiculelor pe zăpadă, gheaţă şi asfalt umed sau uscat, în condiţii controlate. Cea mai nouă pistă de test permite testarea autoturismelor la viteze de 100 de km/h în condiţii controlate, 365 de zile pe an.

Noua suprafaţă interioară de testare oferă un control independent al temperaturii suprafeţei şi a aerului, în timp ce vehiculele pot fi expuse până la -40 ° C în cutii frigorifice, înainte de testare. Pista include zone cu frânare umedă şi uscată, şi zone de acvaplanare longitudinală.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.