O poliţistă, acroşată de o maşină după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu

O poliţistă de la Brigada Rutieră, acroşată în Piaţa Universităţii din Bucureşti de o maşină, după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu. Detalii în articol

O poliţistă, acroşată de o maşină după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu O poliţistă, acroşată de o maşină după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu

O poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei a fost acroşată în zona Pieţei Universităţii, duminică seară, de o maşină după ce l-ar fi avertizat pe şoferul autoturismului că a trecut pe roşu, anunţă Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, duminică seară, o poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se afla la serviciu, în zona Pieţei Universităţii, a fost acroşată de un autoturism.

Agenta de poliţie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

"Din primele date, rezultă că poliţista a efectuat semnal unui conducător auto care ar fi pătruns la culoarea roşie a semaforului, iar la momentul în care a frânat brusc, a intrat în derapaj şi a acroşat-o. Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au efectuat cercetarea la faţa locului. Conducătorul auto implicat în eveniment a fost condus la sediul subunităţii de poliţie", potrivit Poliţiei Capitalei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.