O porţiune de 300 de metri a unui drum asfaltat s-a prăbuşit după ploile din ultima perioadă - FOTO

Drumul judeţean 203K s-a prăbuşit după ploile din ultima perioadă.

O porţiune de 300 de metri a unui drum asfaltat s-a prăbuşit după ploile din ultima perioadă - FOTO O porţiune de 300 de metri a unui drum asfaltat s-a prăbuşit după ploile din ultima perioadă - FOTO

Ploile din ultimele zile au afectat serios România. Unul dintre cele mai afectate judeţe este Buzău. Aici multe drumuri au fost rupte de viituri şi zeci de gospodării au fost inundate. În localitatea Lopătari drumul de acces în comună a fost distrus de apă.

Drumul judeţean 203K, care tranzitează comuna Lopătari din judeţul Buzău a fost distrus aproape în totalitate de o viitură care a avut loc marţi. O porţiune de 300 de metri liniari ai drumului s-a prăbuşit.

Captură foto Digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.