O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]

O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost arestată în urma probelor video obţinute de un „justiţiar” cu ajutorul unei drone.

O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO] O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]

 


O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost arestată în urma probelor video obţinute de un „justiţiar” cu ajutorul unei drone.

Tânăra a fost suprinsă în timp ce se afla în maşina unui client în vârstă de 76 de ani. Se pare că Brian Bates, cel care a făcut înregistrarea, urmăreşte de multă vreme prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone şi trimite înregistrările video la poliţie. În acest caz, Bates a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra, un Ford F-150. 

„Când Zolicoffer şi şoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist.

Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii.

Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.