O publicaţie din Italia scrie despre noul Sandero: „Dacia pregăteşte o revoluţie” – VIDEO

Autor: Florin Jinga 25 ian. 2019 Știri auto

Jurnaliştii italieni de la motori.news scriu că „Dacia pregăteşte o revoluţie” şi că schimbările de la Sandero vor fi majore.

Viitorul model Dacia Sandero va fi mai mare, de aproximativ 4.30 metri, va fi construit pe o nouă platformă Renault pe care o întâlnim şi la Clio.

VIDEO

Apoi, o altă schimbare importantă este legată de capacitatea portbagajului, ce va creşte până la 380-400 de litri.

Noua Dacia Sandero va avea, cel mai probabil, sistem de frânare automată şi va fi dotată cu sistemul MediaNav Evo 2.0 cu Android Auto şi Apple Car Play.

Maşina va avea un motor nou pe benzină cu capacitatea de un litru, cu trei cilindri şi va avea o putere de aproximativ 75 de cai. Va mai exista un propulsor de 1,3 litri cu patru cilindri, în două variante de putere (115 CP şi 130 CP). De asemenea, varianta diesel va avea motorul 1.5 Blue dCi de 95 şi 116 CP.

În ceea ce priveşte preţul, se asteaptă ca acesta să crească şi să fie de aproximativ 11.000 de euro.Cel mai probabil, noul model Sandero va ajunge în reprezentanţe în primăvara anului 2020.

Sursă: Gândul.info

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide