O publicaţie din Italia scrie despre noul Sandero: "Dacia pregăteşte o revoluţie" - VIDEO

O publicaţie din Italia scrie despre noul Sandero: "Dacia pregăteşte o revoluţie"

O publicaţie din Italia scrie despre noul Sandero: "Dacia pregăteşte o revoluţie" - VIDEO O publicaţie din Italia scrie despre noul Sandero: "Dacia pregăteşte o revoluţie" - VIDEO

Jurnaliştii italieni de la motori.news scriu că "Dacia pregăteşte o revoluţie" şi că schimbările de la Sandero vor fi majore.

Viitorul model Dacia Sandero va fi mai mare, de aproximativ 4.30 metri, va fi construit pe o nouă platformă Renault pe care o întâlnim şi la Clio.

VIDEO

Apoi, o altă schimbare importantă este legată de capacitatea portbagajului, ce va creşte până la 380-400 de litri.

Noua Dacia Sandero va avea, cel mai probabil, sistem de frânare automată şi va fi dotată cu sistemul MediaNav Evo 2.0 cu Android Auto şi Apple Car Play.

Maşina va avea un motor nou pe benzină cu capacitatea de un litru, cu trei cilindri şi va avea o putere de aproximativ 75 de cai. Va mai exista un propulsor de 1,3 litri cu patru cilindri, în două variante de putere (115 CP şi 130 CP). De asemenea, varianta diesel va avea motorul 1.5 Blue dCi de 95 şi 116 CP.

În ceea ce priveşte preţul, se asteaptă ca acesta să crească şi să fie de aproximativ 11.000 de euro.Cel mai probabil, noul model Sandero va ajunge în reprezentanţe în primăvara anului 2020.

Sursă: Gândul.info

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.