O rusoiacă sexy testează un Mercedes-Benz G500

Şi nu orice rusoaică, ci un fost playmate al revistei Playboy. Aceasta ne împărtăşeşte părerea ei despre acest Mercedes-Benz G500 cu detalii referitoare la exterior şi interior dar şi un scurt test-drive prin oraş.

O rusoiacă sexy testează un Mercedes-Benz G500 O rusoiacă sexy testează un Mercedes-Benz G500

Irina Olhovskaya, frumoasa blondă din clipul video, nu are de spus decât cuvinte de laudă despre acest Mercedes-Benz G500, un model care impresionează prin capacitatea motorului, de 5.0 litri şi puterea de 300 CP. Aceasta compară aspectul dur al acestui model cu un bărbat musculos şi puternic, care poate asigura protecţie oircărei femei. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.