O să ajungem mai uşor în ţările civilizate. Sperăm

Ni se pregăteşte ceva în sfârşit bun

O să ajungem mai uşor în ţările civilizate. Sperăm O să ajungem mai uşor în ţările civilizate. Sperăm

Judeţul Bihor face paşi pentru a-şi spori şansele la demararea proiectului de autostradă Oradea – Arad, cu sprijin internaţional. Desigur, în măsura în care Guvernul României va binevoi să-şi întoarcă privirea spre judeţul nostru.

În acest context, Consiliul Judeţean Bihor va găzdui la Oradea vineri, 23 martie, conferinţa internaţională cu titlul „Dezvoltarea infrastructurii rutiere transeuropene Via Carpatia în România”. Via Carpatia este un proiect de infrastructură rutieră ce ar lega Europa de Est de la Nord la Sud, începând cu Marea Baltică şi terminând cu Marea Neagră, la Constanţa, într-o variantă, respectiv Marea Egee, la portul Salonic, în cealaltă variantă.

AVEŢI AICI POZA CU NOILE SEGMENTE DE AUTOSTRĂZI DIN ROMÂNIA ŞI ORAŞELE EUROPENE ÎN CARE PUTEŢI AJUNGE MULT MAI UŞOR

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.