O saltea cade din maşină şi loveşte un scuterist. Restul pare desprins din filmul ”Final Destination”. VIDEO

O cameră montată pe bordul unei maşini care circula pe ...

O saltea cade din maşină şi loveşte un scuterist. Restul pare desprins din filmul ”Final Destination”. VIDEO O saltea cade din maşină şi loveşte un scuterist. Restul pare desprins din filmul ”Final Destination”. VIDEO

 


O cameră montată pe bordul unei maşini care circula pe o şosea din Lopburi, Tailanda a surprins un incident neobişnuit: o saltea care nu a fost asigurată cum trebuie s-a desprins de pe o maşină şi a lovit un scuter care circula pe marginea şoselei. Întâmplarea fericită face cel care era pe scuter să cadă exact pe saltea, atenuând şocul impactului. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.