O şoferiţă a dat o reprezentaţie de zile mari. Beată, drogată sau bolnavă mintal, asta-i întrebarea - VIDEO

Ea a fost filmată în timp ce conducea dezastruos ...

O şoferiţă a dat o reprezentaţie de zile mari. Beată, drogată sau bolnavă mintal, asta-i întrebarea - VIDEO O şoferiţă a dat o reprezentaţie de zile mari. Beată, drogată sau bolnavă mintal, asta-i întrebarea - VIDEO

O şoferiţă din Michigan, SUA, a dat o reprezentaţie de zile mari. Ea a fost filmată în timp ce conducea dezastruos pe autostradă. Nu există informaţii despre faptul că ar fi fost beată, drogată sau bolnavă mintal, însă autorităţile ar trebui să se asigure că această femeie nu se mai urcă la volan. Manevrele pe care le face pune în pericol circulaţia, şi puţin a lipsit ca să provoace o tragedie. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.