O şoferiţă care conducea cu viteză a provocat un accident grav în Braşov - VIDEO

O şoferiţă care conducea cu viteză a provocat un accident în Braşov - VIDEO

O şoferiţă care conducea cu viteză a provocat un accident grav în Braşov - VIDEO O şoferiţă care conducea cu viteză a provocat un accident grav în Braşov - VIDEO

O şoferiţă care conducea cu viteză pe un drum dintre Braşov şi Tărlungeni, a intrat într-o depăşire riscantă, şi a provocat un accident grav.

În timp ce încerca să depăşească un TIR, femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de camion. Accidentul a fost filmat cu camera de bord de soferul care circula în spatele femeii, scrie BrasovTV.com.

Ambele vehicule au ieşti de pe carosabil după impact. Femeia de la volanul autoturismului a fost rănită grav şi a fost dusă la spital.

”O şoferiţă care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Tărlungeni, s-a angajat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu camionul pe care îl depăşea. În urma impactului, ambele autovehicule implicate au părăsit partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.