O şoferiţă de 31 de ani a bătut recordul de viteză pe A3. VIDEO

O şoferiţă de 31 de ani a fost surprinsă de radar...

O şoferiţă de 31 de ani a bătut recordul de viteză pe A3. VIDEO O şoferiţă de 31 de ani a bătut recordul de viteză pe A3. VIDEO

 


O şoferiţă de 31 de ani a fost surprinsă de radar la kilometrul 42 al Autostrăzii Turda – Borş, în timp ce gonea cu 236 kilometri pe oră, informează Digi24.ro. Vitezomana a rămas fără permisul auto pentru trei luni şi a primit o amendă de 1.125 de lei.  

Tânăra de 31 de ani a reuşti să depăşească recordul înregistrat în urmă cu o lună de un şofer de 21 de ani care conducea cu 206 kilometri pe oră. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.