O şoferiţă din România a fost testată cu alcooltestul, iar clipul a ajuns VIRAL - VIDEO

Nu există alte informaţii despre clipul de mai jos, însă se presupune că s-ar fi întâmplat în Galaţi.

O şoferiţă din România a fost testată cu alcooltestul, iar clipul a ajuns VIRAL - VIDEO O şoferiţă din România a fost testată cu alcooltestul, iar clipul a ajuns VIRAL - VIDEO

Testul fiolei, în trafic, este de cele mai multe ori plin de evenimente neprevăzute, mai ales când persoanele testate au consumat alcool.

Nu există alte informaţii despre clipul de mai jos, însă se presupune că s-ar fi întâmplat în Galaţi dacă ar fi să ne luăm după numărul de înmatriculare al maşinii care apare în imagine.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.