O şoferiţă salvează viaţa unui muncitor

Bărbaţii care spun că femeile nu au ce căuta în spatele volanului ar trebui să se uite înainte la acest videoclip. Vezi în continuare cum o şoferiţă salvează viaţa unui muncitor.

Nu de puţine ori am văzut materiale video cu reprezentante ale sexului frumos care nu prea se pricepeau în spatele volanului, însă următorul videoclip va îmbunătăţi reputaţia doamnelor în materie de condus. Nu se ştie dacă muncitorul a alunecat sau a leşinat când a ajuns pe partea carosabilă, dar un lucru este sigur: Datorită reflexelor incredibile ale unei doamne încă traieşte şi poate să povestească această întâmplare.

Vezi în continuare ce s-a întâmplat:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.